SCRATCHDAG LATINO ACTIVITEITEN

 

EEN NIEUWE TRADITIE IN DEN HAAG

In één repetitiedag worden o.l.v. de Argentijnse dirigente Marcela Obermeister Shasha stukken van Zuid-Amerikaanse koormuziek ingestudeerd en aan het einde van de dag voor publiek uitgevoerd. Ook wordt er gedanst op de opwekkende Zuid-Amerikaanse ritmes en kennis gemaakt met originele muziekinstrumenten.

 

WORKSHOPDAG EN UITVOERING

Muzikale instellingen en koren die ook geïnteresseerd zijn om de Scratchdag Latino in hun regio te organiseren, kunnen contact met ons opnemen via scratchdaglatino@gmail.com

Wij maken een workshop op maat voor elk koor in Nederland en in het buitenland.

 

WORKSHOPS TIJDENS KOORREPETITIE

Gaat jouw koor binnenkort Zuid-Amerikaanse muziek uitvoeren? Willen jullie één of twee leuke repetities organiseren met delen uit de Misa Criolla of Zuid-Amerikaanse liederen? 

Tijdens deze repetities worden de dirigent en het koor gecoacht m.b.t. uitspraak, ritme, interpretatie en nog veel meer!

 

WORKSHOPS OP MAAT VOOR BEDRIJVEN OF SCHOLEN

Ben je op zoek naar een verbindende en leuke activiteit voor een personeelsdag van jouw bedrijf of school? We maken een workshop op maat waarin de deelnemers Spaanstalige liederen zingen en op  ritmische Zuid-Amerikaanse muziek dansen.

 

CANTA CONMIGO

Wil je Zuid-Amerikaanse liederen leren zingen tijdens jouw feest of evenement? Canta conmigo! Zing de mooiste volksliederen en tango's samen met mij in het Spaans en proef de enige echte Latino sfeer!